Rock FM 94.5

radio-ing.png
Rock FM 94.5
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
Loading...

Rock FM 94.5 Dinle

Rock FM 94.5 radyo canlı dinlemek için sitemiz canli-radyo.net adresine girip ana sayfamızdan resimlere tıklayıp radyoları kolaylıkla dinleyebilirsiniz.

Rock FM: Sarsıcı Akorların ve Güçlü Tınıların Adresi

Rock müziği, isyanın, özgürlüğün ve duygunun bir ifadesidir. Yüksek enerjisi ve güçlü tınılarıyla, rock müziği birçok insanın hayatında özel bir yere sahiptir. İşte bu özel tınıları sunan radyo istasyonlarından biri de Rock FM’dir.

Merkezi İstanbul’da bulunan Rock FM, 2003 yılında “Radyo Matrix” adıyla rock müzik yayınlarına başlamıştır. Ancak 2003 Mayıs ayında ismini “Rock FM” olarak değiştirerek, rock müziğin evi haline gelmiştir. Radyo, bir dönem TMSF tarafından devralındı, ancak 2004 yılında “Karma Radyo ve Tv Yayıncılık” isimli şirkete satılmıştır. 2006 yılında adını “K-Rock FM” olarak değiştirmiş ve İstanbul’un FM 94.5 frekansından “şehrin en iyi rock müziği”ni dinleyicilerine sunmaya başlamıştır.

Genel Bilgiler

Rock FM, sadece rock müziğin değil, aynı zamanda alternatif, metal, punk ve daha fazla alt türünün de sesi olmuştur. İstanbul’un müzik sahnesinde önemli bir yere sahip olan bu radyo istasyonu, dinleyicilerine rock müziğin çeşitli yüzlerini ve derinliklerini keşfetme fırsatı sunar.

Rock müziği sevenler için Rock FM, bir müzik cenneti gibidir. İşte burada, sarsıcı gitar akorları, güçlü vokaller ve vurucu davulların büyülü dünyasına dalarlar. Radyo, dinleyicilerine rock müziğin özgürlüğünü, isyanını ve tutkusunu hissettirir.

Rock FM, 2007 yılında İstanbul’un en çok dinlenilen 6. radyosu olmuş ve bu başarı, radyonun ne kadar sevildiğini göstermiştir. Her ne kadar ulusal radyolarla rekabet etse de, dinleyicilerin kalplerinde ayrı bir yer edinmeyi başarmıştır.

2016 yılında el değiştiren radyo kanalı, Misk FM adıyla yayınlarına devam etse de, Rock FM günümüzde sadece internet üzerinden dinlenebilir. Rock müziğin heyecan verici dünyasına bir adım atmak ve güçlü tınılarını hissetmek isteyenler için, Rock FM hala bir müzik yol arkadaşıdır. Dinleyicilerine rock müziğin eşsiz sesini sunmaya devam eden bu istasyon, rockseverlerin ritmiyle atar.
[email protected] 0212 925 50 44
Adnan Kahveci Mah. Yavuz Sultan Selim Bulv. Perla Vista Residence B Blok K:11 D:104-105 Beykent / Beylikdüzü – İstanbul